english romana magyar deutsch
support1.JPG
Login

ERP EXPERT X5 - aplicatii ERP/MRP pentru firme medii si mari
EXPERT X5 este un pachet complet de aplicatii pentru planificarea si gestionarea resurselor intreprinderii (ERP) care integreaza contabilitatea si gestiunea financiara cu planificarea si monitorizarea productiei, urmarirea costurilor, planificarea si urmarirea stocurilor, managementul depozitelor, logistica distributiei, urmarirea si mentenanta mijloacelor fixe, salarizarea si gestionarea resurselor umane.
EXPERT X5 este un sistem ERP adresat in primul rand companiilor medii si mari publice sau private. Aplicatiile incorporeaza know-how acumulat in cei peste 15 ani de si prezenta pe piata. Expert X5 acopera toate nevoile fundamentale de procesare a datelor pe care le are o companie moderna. Sistemul este complet adaptabil si scalabil, in asa fel incat sa acopere 100% nevoile clientilor.

Warehouse Management System (WMS)
Solutia este specializata pentru activitatea de servicii de antrepozitare, depozitare, logistica si transport a marfurilor mai multor clienti intr-un depozit. Solutia integreaza sistemul de back-office (operatori calculator) si sistemul de scanare cu terminale mobile (manipulanti in depozit).

Website (site internet) de prezentare
Pagini de prezentare cu meniuri si submeniuri dinamice, complet actualizabile de catre client, cu acces public si privat prin login, cu baze de date.

Magazin virtual integrat cu ERP EXPERT X5
Site de vanzari online cu actualizare a ofertei complet automatizata din backoffice ERP, nu necesita intretinere, comenzi preluate automat in ERP si notificate prin la dispecerul de vanzari.
 
Mobile web-Info
Interfata WEB de acces mobil permite managerilor sa vada in timp real un set de rapoarte si situatii pe telefonul mobil sau PDA.

Aplicatie de pontaj si control acces
Culegerea si procesarea datelor de pontaj pe baza ceasurilor electronice de pontaj. Bazate pe tehnologii de identificare prin carduri de proximitate (RFID) sistemele de pontaj si restrictionare a accesului sint un instrument indispensabil in gestionarea resurselor umane ale firmelor si organizatiilor cu un numar mare de angajati. Aceste sisteme automatizeaza culegerea si procesarea datelor de pontaj si asigura un management strict programabil al accesului in zonele controlate. Sistemele de pontaj sint realizate pe baza ceasurilor electronice de pontaj - terminale cititoare de carduri de proximitate. Varietatea echipamentelor disponibile asigura posibilitatea realizarii unor configuratii flexibile si scalabile.