english romana magyar deutsch
Profil Companie Produse Servicii
sediu.jpg
Login

Expert


Cine suntem
EXPERT Software este un grup international de firme specializate in dezvoltarea si implementarea de solutii software pentru gestionarea afacerilor si intreprinderii. Marca EXPERT exista pe piata din 1996 si apartine companiei EXPERT Software Group SRL din Oradea,  centrul operational pentru Europa.  Centrul operational Asia-Pacific este compania Expert Software Asia din Kuala Lumpur, Malaiezia. Agentia guvernamentala de dezvoltare ICT din Malaiezia (MDEC) a certificat Expert Software Asia ca MSC Status Company.

A cincea generatie de aplicatii dezvoltate de noi, platforma ERP EXPERT X5, a fost premiata la targul international BINARY 2002 din Bucuresti ca cea mai buna realizare la sectiunea software specializat.  In prezent, peste 500 de companii si institutii din Romania si Malaysia folosesc solutii EXPERT.

Ce facem
Dezvoltam si implementam solutii integrate in domeniul economic pe platforma de dezvoltare EXPERT X5, dezvoltata de noi. EXPERT X5 este un pachet complet de aplicatii pentru planificarea si gestionarea resurselor intreprinderii (ERP) care integreaza contabilitatea si gestiunea financiara cu planificarea si urmarirea stocurilor, vanzarilor, managementul depozitelor, logistica distributiei, planificarea si monitorizarea productiei, urmarirea costurilor, urmarirea si mentenanta mijloacelor fixe, salarizarea si gestionarea resurselor umane etc.
EXPERT X5 se adreseaza in primul rand firmelor mijlocii si mari din domeniile retail, distributie si productie. Aplicatia incorporeaza experienta acumulata de grupul Expert Software in cei peste 15 ani de experienta in domeniu. Expert X5 acopera toate nevoile de procesare adatelor ale unei firme, fiind 100% customizabil si scalabil.
Aplicatiile noastre ruleaza pe statii Windows, sunt gazduite de servere LINUX si folosesc baze de date PostgreSQL. Codul sursa al aplicatiilor este disponibil clientului in conditiile contractului de licentiere.

Viziunea noastra
Este sa avem cei mai satisfacuti clienti in domeniu si sa ne facem cunoscuti pentru facilitarea tehnologiilor avansate.

Valorile noastre
Simplitate, dedicare si profesionalism sunt cuvintele-cheie care formeaza baza muncii noastre si, mai important, comunicarea cu clientii, partenerii si colegii nostri.
Cel mai inalt nivel de simplitate este de obicei cel mai ingenios. Bazandu-ne pe aceasta, noi dezvoltam produse care ofera clientilor nostri solutii simple la probleme complexe. Solutiile noastre sunt usor de integrat, utilizat si intretinut.
Noi cautam sa avem colaborari de lunga durata cu clientii nostri. Ar trebui sa fie usor de facut afaceri cu noi.

Calitatea noastra
Am stabilit cateva metode si sisteme care sa asigure o calitate superioara, controlul si posibilitatea urmaririi modificarilor pe tot parcursul procesului de dezvoltare a unei solutii: analiza, dezvoltare, implementare si teste.
In faza de analiza, toate necesitatile sunt identificate si retinute intr-un proiect de analiza, ceea ce asigura ca produsul va satisface toate nevoile clientului. Mai mult, pe baza experientei noastre, noi sugeram solutii pentru optimizarea intregului proces si flux informational al afacerii.
In faza de dezvoltare, producem modele de procese bazate pe scenarii concrete, care se transforma apoi in modelul de ansamblu al solutiei. In cursul dezvoltarii se fac revizii si modificari in mod organizat, bazat pe fise de lucru ceea ce asigura fundatia pentru un produs cu tehnologia si functionalitatea potrivita. Dezvoltarea se face pe platforma EXPERT Developer, care asigura o productivitate foarte ridicata si o optimizare superioara a aplicatiilor.
In faza de implementare modulele si componentele sunt integrate pe server in solutii complete.
Faza de testare include teste de viteza si performanta, de integrare intre module, teste de securitate si compatibilitate care sa asigure ca sistemul este verificat sub toate aspectele.