english romana magyar deutsch
project.JPG
Login
Servicii profesionale
Valoarea experientei
Daca sunteti un producator sau un distribuitor, puteti fi sigur ca acel consultant al firmei Expert Software cu care lucrati va avea o experienta de cel putin 5 ani in domeniu, va va intelege perfect problemele si va sti exact cum sa foloseasca aplicatiile X5 pentru a le rezolva.
Avand ca baza un set de cunostinte obtinut din multiplele implementari in domeniu, consultantii nostri vor avea un singur obiectiv si anume sa va ajute in realizarea unei implementari rapide la un cost mic si care sa va produca un profit cat mai mare din implementarea aplicatiilor X5.
Aplicatiile X5 au fost concepute luand in considerare specificitatea industrie Dvs., pentru a putea reduce complexitatea, riscul si costurile implementarii. Consultantii nostri se mandresc cu folosirea functionalitatilor X5 la rezolvarea problemelor si muncesc constant sa-si dezvolte abilitatile pentru ca Dvs. sa beneficiati de avantaje mai mari decat v-ar putea oferi alte companii de software.
 
Servicii de analiza
Expertiza in domeniu
Serviciile de consultanta ale Expert Software sunt cheia succesului obtinerii unui profit din investitia in tehnologie. V-ati intrebat vreodata cum puteti implementa o solutie e-commerce sigura si eficienta ca si cost pe care clientii Dvs. ar folosi-o intr-adevar? Ar trebui sa va concentrati pe serviciile aduse clientilor pentru a reduce costurile sau pe o solutie tip magazin pentru a creste vanzarile sau pe ambele? Ar trbui sa aveti site-uri diferite pentru liniile diferite ale afaceri? Consultantii nostri va pot ajuta sa raspundeti la aceste intrebari si sa transformati aceste raspounsuri in realitate.
Aveti o afacere solida, si ati facut o investitie serioasa in systemul informatic. Dar lucrurile nu stau la fel de bine cum ar putea sa stea. Oricare v-ar fi problemele consultantii Expert Software va pot oferii solutii de rezolvare. Oferim o gama larga de servicii incluzand:
    * Servicii de implementare a sistemelor informatice
    * Implementari de module noi
    * Analiza a proceselor afaceri
    * Strategii E-Commerce
    * Servicii tehnice
Cand se implementeaza un sistem nou, raportul risc/castiguri este foarte mare, si promisiunea intoarcerii investitiei depinde de o implemantare reusita. Este esential sa se reuseasca de la prima incercare si sistemul sa fie functional la intregul sau potential cat mai repede.

Servicii de asistenta
Valoarea personalului cu experienta.
In cadrul Expert Software suportul clientilor reprezinta mai mulkt decat un fisier help, sau un now angajat thehnician la capatul firului. Intelegem pe deplin ca orice problema legate de functionarea aplicatiei Dvs., poate avea ca efect perturbari majore ale afacerii. Din acest motiv membrii colectivului nostru de suport au in general 5 ani de experienta in domeniu si sunt capabil sa rezolve orice tip de problema rapid si eficient. Tot din acest motiv  va bucurati de sprijinul echipei noastre pe intreg ciclul de viata al aplicatiei.
Cand contactati Expert Software, expertul in suport cu care luati legatura este singurul contact pe care il aveti pana cand problema este rezolvata. Nu veti fi trimis de la un departament la altul, de la o persoana la alta pana gasiti persoana care va intelege problema. Marea majoritate a problemelor se rezolva cu un singur telefon sau e-mail. Expertii nostri in suport au acces la toate resursele companiei si le vor folosi pentru a rezolva problema aparuta, indiferent daca este vorba despre o simpla configurare sau o problema complexa care necesita atentia unuia dintre analistii nostri cu experienta in domeniu.