EXPERT X5 ERP
 
Solutii aplicate in retail
  • eficientizarea lucrului cu multe magazine, prin automatizarea transferului de marfa catre magazine si prognozarea vanzarilor pe magazine.
  • Permite controlul preturilor din magazine de la centru, prin folosirea de cataloage de pret diferite pentru magazine diferite.
  • Permite generearea automata de procese verbale de modificare de pret la modificarea preturilor de catalog.
  • Permite vanzarea in magazin prin scanare cod de bare. Poate generara etichete cu cod de bare pentru articolele care nu au pre-imprimate coduri EAN.
  • Permite vanzarea de pe calculator cu listarea automata a continutului bonului pe casa de marcat fiscala si/sau a facturii pe formularul tipizat, pe imprimanta. Poate retine cod card client fidel (cu acordare de reducere) si poate retine numele vanzatorului de pe raion.
Automatizarea aprovizionarii punctelor de lucru si magazinelor
Mecanismul de automatizare are urmatorii pasi:
  1. Din magazin se opereaza online "Comanda POS". Poate fi generata automat cu comanda POS bazata pe vanzari sau introdusa pozitie cu pozitie de gestionarul din P.L.
  2. La sediu se opereaza in mod automatizat transfer (avizare) pe baza de comanda POS .
  3. Stocuri in transport - arata lista cu stocurile care sunt avizate dar inca nu sunt receptionale.
  4. Receptie Aviz Transfer in P.L.  - genereaza automat receptia pe baza de aviz in P.L. Gestionarul alege comanda POS si are posibilitatea sa modifice cantitatea primita. Validarea documentului reprezinta semnatura electronica de receptie.